Der bliver løbende afholdt foredrag i menighedshuset.

Formålet med foredragsaftenerne er; at tilbyde sognet et oplysende foredrag, med en inspirerende foredragsholder, der kan berige os alle med f.eks. at kaste nyt lys over en sag, et tema, en person, en historisk begivenhed.

Det hele suppleres med kage og kaffe.

Det næste foredrag er

Alle tiders jul

Onsdag den 6. december kl. 14.00-16.00.

Julen er et af årets højdepunkter. En tid præget af traditioner. Men alle de gode, gamle danske juletraditioner, hvor stammer de fra og hvor danske er de egentlig? Hvordan holdt man jul for 100 år siden og for 500 år siden?

Lars Ringholm er journalist og har tidligere besøgt Store Tåstrup, da han på blændende vis fortalte om de danske konger. Så det er et glædeligt gensyn med en dygtig og underholdende foredragsholder, når han gæster os – denne gang om jul i alle tider.

Det foregår i menighedshuset – og kaffe og kage koster 20 kr., som går til menighedsplejen.