Der bliver løbende afholdt foredrag i menighedshuset.

Formålet med foredragsaftenerne er; at tilbyde sognet et oplysende foredrag, med en inspirerende foredragsholder, der kan berige os alle med f.eks. at kaste nyt lys over en sag, et tema, en person, en historisk begivenhed.

Det hele suppleres med kage og kaffe.

Det næste foredrag er

Maria Helleberg

Tirsdag den 24. oktober kl. 19.00

I sommer udkom Maria Helleberg seneste bog, ”Stormene”.

Den handler om tiden inden og under reformationen – om Stygge Krumpen og hans liv, samt stridigheder, kærlighed og samfundet i 1500-tallet. Alt sammen fortalt i en levendegjort og spændende fortælleramme, der fanger læseren fra første til sidste side.

Fra en anmeldelse: ”Forfatteren har sat sig godt og grundigt ind i historien. De store begivenheder såsom blodbadet i Stockholm, Grevens Fejde og belejringen af København suppleres gavmildt med hændelser fra hverdagslivet på gård og gods, så alt står lyslevende. Maria Helleberg lader det storme i mand og kvinde, hos bonde og adel, og den danske reformation får saft og kraft som aldrig før”.

Kom og mød Maria Helleberg, hør om reformationen set fra hendes øjne og i hendes bog – og få en fornøjelig aften i selskab med gode historier fortalt af en spændende og medrivende forfatter.

Der vil også være mulighed for at købe bogen ”Stormene” efter foredraget, (til ca. 350 kr.).

Kaffe og kage koster 20 kr., som går til menighedsplejen.