Der bliver løbende afholdt foredrag i menighedshuset.

Formålet med foredragsaftenerne er; at tilbyde sognet et oplysende foredrag, med en inspirerende foredragsholder, der kan berige os alle med f.eks. at kaste nyt lys over en sag, et tema, en person, en historisk begivenhed.

Det hele suppleres med kage og kaffe.

Næste foredrag er

Foredrag ved Rene Karpantschof

Sønderjyllands genforening og folkets selvbestemmelse

Onsdag den 29. januar kl. 19.00

Billede: Christian 10. rider over den gamle grænse ved Frederikshøj 10. juli 1920. Maleriet er malet af Alfred V. Jensen i 1920 og hænger på Sønderborg Slot. Kilde: Museum Sønderjylland

Vi fejrer 100-året for Sønderjyllands genforening med resten af riget. Denne aften får vi serveret sønderjyske tragedier, stridigheder mellem dansksindede og tysksindede, og meget andet.

Forfatter og underviser Rene Karpantschof fortæller om delingstankens historie med krige og sørgelige skæbner, som (måske) kunne være undgået.

Det foregår i menighedshuset bag kirken – kaffe og kage koster 20 kr. som går til menighedsplejen!

Vel mødt – vi glæder os til at se dig!