Der bliver løbende afholdt foredrag i menighedshuset.

Formålet med foredragsaftenerne er; at tilbyde sognet et oplysende foredrag, med en inspirerende foredragsholder, der kan berige os alle med f.eks. at kaste nyt lys over en sag, et tema, en person, en historisk begivenhed.

Næste foredrag fremgår af denne side. er:

Pandemier

Med Tommy Heisz,
torsdag den 3. december kl. 19.00.

I 1918 rasede den spanske syge og slog 15.000 danskere ihjel. 102 år senere kom COVID-19 – en pandemi, som har spredt sig på en lignende måde. Gennem øjenvidneberetninger har Tommy Heisz i bogen ”Den Spanske Syge” dokumenteret, hvordan danskerne reagerede i 1918. På denne aften sammenligner han de to pandemier og belyser, hvad vi kan lære af historien.
Det er et foredrag om tragedie, men også om håb og handling. Pandemier kan føre frygt og død med sig. Men de kan også aktivere næstekærlighed og samfundssind.
Vel mødt til en spændende aften om et aktuelt vilkår i Danmark lige nu. Det foregår i kirken.
Menighedsrådet serverer kaffe og kage.

Der bliver løbende afholdt foredrag i menighedshuset.

Næste foredrag fremgår af denne side.