Udflugter

Om sommeren arrangerer kirken bl.a. mindre udflugter, kaldet minitur, til forskellige destinationer.

Vi samles i gården ved menighedshuset og kører i private biler ud til et givent bestemmelsessted, hvor vi nyder medbragt kaffe og kage.

Vi modtager gerne forslag til oplevelser, der vil være til gavn og glæde for udflugternes deltagere. Henvend dig til præsten eller menighedsrådsformanden, hvis du kender et spændende sted.

Næste tur er

Minitur til Undløse kirke

15. august kl. 13.00-15.30

Vi mødes i gården og kører samlet mod Undløse. Vi skal besøge Undløse kirke og se på deres kalkmalerier. En guide fortæller om kirken, kalkmalerierne og den nyligt overståede renovering af dem.

Efter besøget indtager vi kaffe og kage, inden vi drager hjem igen. Turen er gratis, men man skal give 25 kr. til sin chauffør i kørselspenge.