Kirkens kor

Kunne du tænke dig at synge i kor? Så har du muligheden i ét af kirkens tre kor. Alle aldre kan være med – og alle stemmer er værdsat. Kordage er på onsdage.

”Spilopperne” og ”Ventilerne” – kirkens kor for børn og unge.

Kom til kor og lær en masse nye sange, god vejrtrækning og at synge i kor. Vi elsker godt humør – og øver os i at koncentrere os om sangen, når vi synger.

Spirekoret ”Spilopperne”(0.-2.klasse) synger i menighedshuset 14.00-15.10 og følges frem og tilbage fra skolen.

Ventilerne (3.klasse og op) synger i menighedshuset 15.15-16.30.

Ventilerne optræder i kirken et par gange om året, og Spilopperne øver sig også i at blive korsangere, der kan rykke op i store kor i 3. klasse.

Korene øver hver onsdag.

Tilmelding til korleder

Dorte E Jensen på mail dengodevej[snabela]gmail.com.

Se optagelse af VOKS – kirkens kor for voksne her. Optagelsen stammer fra korgudstjeneste den 30. april 2017 – der er kommet flere sangere til siden.

Hør “Den blå anemone”, ”Den søde maj frembryder”, Stilhed” og ”Ole sad på en knold og sang”

St. Tåstrup kirkes voksenkor VOKS øver hver onsdag kl. 18.30-20.30, i både menighedshuset og i kirken.

Vi optræder et par gange om året i kirken og eventuelt ved arrangementer i nærområdet.

Dorte, som er organist ved kirken, leder koret med fast, kærlig og humoristisk hånd. Koret synger lidt af hver så det bliver alt fra Bach til Bell og lidt gamle revy ting.

Vi har et godt fællesskab i koret og der bliver grinet en hel del. Så mød op onsdage i menighedshuset, og få rørt både lattermusklerne og sangmuskelen. Og tag gerne en ven eller veninde med – der er altid plads til flere sangere, både mænd og kvinder.

Tilmelding, spørgsmål mm. kan rettes til korleder Dorte E Jensen på mail dengodevej[snabelA]gmail.com

På gensyn,

Dorte.