Kirkens kor

Kor – kirken har for alle aldre.

Se optagelse af VOKS – kirkens kor for voksne her. Optagelsen stammer fra korgudstjeneste den 30. april 2017.

Hør “Den blå anemone”, ”Den søde maj frembryder”, Stilhed” og ”Ole sad på en knold og sang”

Korene har sommerferie – men starter op igen torsdag den 31. august

Kunne du tænke dig at synge i kor? Så har du muligheden i ét af kirkens tre kor. Alle aldre kan være med – og alle stemmer er værdsat. Kordage er på torsdage.

Gør plads i den travle hverdagskalender til et super godt tilbud.

At synge er noget af det sundeste der findes!

1. Man kan ikke surmule.
  2. Man kan ikke lave lektier.
  3. Man kan ikke rydde op.

Men man lærer en masse nye sange, god vejrtrækning og vi øver os i at have det sjov når vi slapper, og have fokus når vi synger.

” De store” træder op i kirken et par gange om året, og “de små” øver sig i at blive korsangere der kan rykke op i det store kor i 2. klasse.

Korerne øver hver torsdag, og jeg henter “de små” i sfo’en kl.15.00 og vi går til menighedshuset hvor vi øver. Korøvningen slutter kl.16.00 og børnene hentes af forældrene. Kl.16.15 møder “de store” og øver til kl.17.30.

Vi stater hver kortime med lidt hygge til ganen, så den står på knækbrød og saftevand.

De voksne synger kl. 18.30-20.30. Vi varmer op, lærer noget om god vejrtrækning, og om at bruge stemmen på en god og sund måde. Koret synger lettere og svære 2-stemmige sange, salmer og satser, fordelt på sopran, alt og en herrestemme. Vi har en kort pause, hvor vi kommer hinanden socialt ved.

Tilmelding til korleder Dorte E Jensen på mail:

dengodevej[snabelA]gmail.com

På gensyn,

Dorte.

Kor til Høstgudstj 2013Spirekoret til høstgudstjeneste (2013)